Ρεάλ Μαδρίτης: Κοιτάζει Οσπίνα για αντικαταστάτη του Λούνιν

Ο Αντρίι Λούνιν θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με τους «μερένχες» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νταβίντ Οσπίνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοιτάζει Οσπίνα για αντικαταστάτη του Λούνιν

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρίι Λούνιν θέλει να παίζει περισσότερο και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από όσες έχει πάρει από όταν πήγε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το 2018.

Σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο 23χρονος πορτιέρο θα ψάξει για μια ομάδα που θα του εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας με την παρουσία του Τιμπό Κουρτουά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενήμερη για τις προθέσεις του Λούνιν και βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση αντικαταστάτη με τον Νταβίντ Οσπίνα της Νάπολι να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Το συμβόλαιο του Κολομβιανού με τους «παρτενοπέι» ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και οι «μερένχες» δεν αποκλείεται να κινηθούν για να δημιουργήσουν ένα έμπειρο δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ ενώ διαθέτουν και ταλαντούχους νεαρούς όπως οι Κανιθάρες, Λόπες και Φουιδίας.

Ο Λούνιν μετρά φέτος μόλις τέσσερις συμμετοχές με την «Βασίλισσα», δύο στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.