Γιουβέντους: Το αντίο του Ντιμπάλα (vid)

Με ένα συγκινητικό βίντεο ο Αργεντινός άσος Πάουλο Ντιμπάλα αποχαιρέτισε τους φιλάθλους της Γιουβέντους από την οποία αποχωρεί μετά από επτά χρόνια

Γιουβέντους: Το αντίο του Ντιμπάλα (vid)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποχαιρέτησε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Λάτσιο τους οπαδούς της «Γηραιάς Κυρίας», με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να βάζει τα κλάματα στο «αντίο» του.

O Ντιμπάλα θέλησε να στείλει ακόμη ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο μιλάει ο ίδιος και παίζουν παράλληλα διάφορες στιγμές από την επταετής θητεία του στους «μπιανκονέρι».

«Ήρθα εδώ στα 21 μου, όπως και ο αριθμός στη φανέλα μου. Ωρίμασα. Ήταν υπέροχα χρόνια με νίκες και γκολ. Δεν έρχονταν όλα όπως τα θέλαμε ή όπως τα αξίζαμε. Αλλά ποτέ δεν τα παρατούσαμε. Πέτυχα σημαντικά γκολ χάρη σε αυτή την ομάδα, συνεργάστηκα με υπέροχους συμπαίκτες και πάντοτε αισθανόμουν την αγάπη του κόσμου.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Οι ευθύνες πάντοτε μεγάλωναν και πάντοτε προσπαθούσα να τις αντιμετωπίζω με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα εφτά χρόνια με υπέροχες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Γιατί μου δώσατε αγάπη και σεβασμό», αναφέρει στο μήνυμά του ο Πάουλο Ντιμπάλα.