Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της και να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ

Το σίριαλ φτάνει στο τέλος του και happy end έχει για την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κιλιάν Εμπαπέ πολιορκήθηκε από τους Μαδριλένους, ενώ και η Παρί Σεν Ζερμέν του άσκησε πίεση για νέο συμβόλαιο. Τελικά ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως πήρε την τελική του απόφαση και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα ο Γάλλος επιθετικός τα βρήκε με τους "μερένχες" και θα συνεχίσει με τη φανέλα τους τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Ισπανοί μεταδίδουν ότι ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί έκανε μεγάλες προσπάθειες για να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά ο παίκτης από πέρσι το καλοκαίρι ήθελε να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Για τους Παριζιάνους η ζημιά είναι διπλή, αφού από τη μία χάνουν τον καλύτερο τους ποδοσφαιριστή και από την άλλη τον χάνουν ως ελεύθερο. Η Παρί είχε πληρώσει 180 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά η Ρεάλ τον κάνει δικό της χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τους Γάλλους.