Εσπανιόλ - Βαλένθια 1-1: Έχουν ξεχάσει να κερδίζουν

Εσπανιόλ και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 (σκορ ημιχρόνου) και παρέμειναν χωρίς νίκη από τις αρχές Μαρτίου. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της La Liga. 

Εσπανιόλ - Βαλένθια 1-1: Έχουν ξεχάσει να κερδίζουν

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Βαρκελώνη ανάμεσα στην Εσπανιόλ και τη Βαλένθια που άνοιξε την αυλαία της 37ης αγωνιστικής στη La Liga. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και αμφότερες παρέμειναν χωρίς νίκη από τις αρχές Μαρτίου.

Ούτε η αποχώρηση του Μορένο βοήθησε τους Καταλανούς που παρότι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία δεν αρέσει καθόλου στο κοινό οι εμφανίσεις τους.

Όλα έγιναν στο πρώτο μέρος. Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν με τον Γκόμεζ στο 37' αλλά ο Ντε Τόμας στις καθυστερήσεις (45+2') έκανε το 1-1, σκορ που έμεινε ως το φινάλε.

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (14/5)

Εσπανιόλ – Βαλένθια 1-1
(45+2' Ντε Τομάς - 37' Γκόμεζ)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (15/5)

20.30: Αθλέτικ Μπιλμπαο – Οσασούνα, Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη, Ρεάλ Μπέτις – Γρανάδα, Θέλτα Βίγκο – Έλτσε, Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγεκάνο, Χετάφε – Μπαρτσελόνα, Κάντιθ – Ρεάλ Μαδρίτης, Λεβάντε – Ντεπορτίβο Αλαβές, Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ