Ποτσετίνο: «Ήμασταν πιο κοντά στον αποκλεισμό της Ρεάλ»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των "16" του Champions League.

Ποτσετίνο: «Ήμασταν πιο κοντά στον αποκλεισμό της Ρεάλ»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν στους "16" του Champions League. Είναι μία στιγμή που έχει επισκιάσει τη φετινή σεζόν για τους Γάλλους.

Ο Ποτσετίνο μίλησε ξανά για την αποτυχία των Παριζιάνων και είπε: «Ήμασταν πιο κοντά στον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης παρά η Τσέλσι και η Σίτι. Δυστυχώς, είχαμε κακές στιγμές που μας έκαναν αδύνατον να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Παρί μίλησε για τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Γαλλίας: «Ήταν στα πέναλτι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο, παρότι ήμασταν ανώτεροι, είχαμε πολλές απουσίες σημαντικών παικτών», είπε ο τεχνικός της Παρί.

Στη συνέχεια ο Ποτσετίνο αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα σε Νάβας και Ντοναρούμα λέγοντας: «Ο σύλλογος θα κάνει ό,τι κρίνει σωστό, όπως το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα προπονητής και θα συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Παριζιάνων.