Αργεντινή: Ο Βίγια της Μπόκα κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας!

Σοβαρές καταγγελίες βαραίνουν τον ποδοσφαιριστή της Μπόκα Τζούνιορς, Σεμπάστιαν Βίγια. 

Αργεντινή: Ο Βίγια της Μπόκα κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας!

Απίστευτη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και αφορά βασικό ποδοσφαιριστή της Μπόκα Τζούνιορς. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της ομάδας, Σεμπάστιαν Βίγια κατηγορείται για απόπειρα χειροδικίας, βιασμού αλλά και δολοφονίας.

Το φερόμενο θύμα κατήγγειλε τον άσο της Μπόκα στα δικαστήρια για ένα επεισόδιο που συνέβη στις 26 Ιουνίου 2021, σε ένα σπίτι κοντά στην οικεία του ποδοσφαιριστή, όπου είχε προσκαλεστεί για να συμμετέχει σε μπάρμπεκιου όπου βρίσκονταν αρκετοί συμπαίκτες του στη Μπόκα Τζούνιορς.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο Κολομβιανός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και ότι αργότερα δημιουργήθηκε μια κατάσταση απόπειρας ανθρωποκτονίας. «Νόμιζα ότι σκόπευε να με σκοτώσει», είπε το θύμα στην κατάθεσή της.

Ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος, Ρομπέρτο Καστίγιο, μίλησε στο κανάλι TyC Sports και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα κορίτσι που έκανε την καταγγελία επειδή υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, τραύματα (που κατά τη γνώμη μου είναι σοβαρά) και συμπεριφορά που καταλαβαίνουμε ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας ως αποτέλεσμα του πνιγμού της με σκοπό τη σεξουαλική κακοποίηση αυτήν. Είναι ένα κορίτσι που φοβήθηκε πολύ, γι’ αυτό δεν μίλησε νωρίτερα.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία για να καταλήξουμε ακόμη και σε καταδίκη: είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό έγκλημα που πρέπει να βρεθεί λύση».

Η καταγγελία προστίθεται σε αυτή που είχε κάνει η Ντανιέλε Κορτές το 2020, στην πρώτη καραντίνα λόγω της πανδημίας, όπου ο Βίγια φέρεται να την είχε χτυπήσει αρκετές φορές.