Κλοπ: «Δεν είχαμε την ομάδα για να πάμε για όλα τα τρόπαια»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, ενώ σχολίασε και τον νέο σχεδιασμό του Champions League.

Κλοπ: «Δεν είχαμε την ομάδα για να πάμε για όλα τα τρόπαια»

Την Τσέλσι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (14/5) η Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους "μπλε". Μίλησε για το γεγονός πως η ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο και σχολίασε τον νέο σχεδιασμό του Champions League.

«Πάντα δίναμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό Κυπέλλου, απλά δεν τα καταφέρναμε. Αυτό που είναι ξεκάθαρο όταν ξεκινάς ένα ταξίδι είναι πως δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Δεν είχαμε την ομάδα για να πάμε για όλα τα τρόπαια.

Δεν ήταν ποτέ ότι δεν θέλαμε να πάμε στον τελικό, απλά δεν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε. Επίσης, δεν νομίζω ότι ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί με τις κληρώσεις μας, είχαμε πολύ δύσκολες κληρώσεις», είπε αρχικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στη συνέχεια ο Γερμανός προπονητής τόνισε: «Τα περισσότερα παιχνίδια είναι πάντα μία κακή ιδέα. Έχω μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό. Προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται, οπότε δεν πειράζει.

Θα προτιμούσα η UEFA να έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον τελικό του Champions League, ώστε να διώξει το Nations League. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».