Άγιαξ: Ανακοίνωσε επίσημα τον Σρέντερ στη θέση του Τεν Χάαγκ

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Άλφρεντ Σρέντερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει την επόμενη σεζόν στην τεχνική ηγεσία τον Έρικ Τεν Χάαγκ.

Άγιαξ: Ανακοίνωσε επίσημα τον Σρέντερ στη θέση του Τεν Χάαγκ

Με τον Άλφρεντ Σρέντερ στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Άγιαξ.

Μετά την απόφαση του Έρικ Τεν Χάαγκ να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ολλανδίας για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι ιθύνοντες του «Αίαντα» δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα του Σρέντερ βρέθηκε εξ αρχής στην πρώτη θέση της λίστας της ομάδας του Άμστερνταμ, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την πρόσληψή του. Ο 49χρονος θα αποτελέσει παρελθόν από την Κλαμπ Μπριζ το καλοκαίρι και έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άγιαξ, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο 2018/19 ο Σρέντερ ήταν βοηθός του Έρικ Τεν Χάαγκ στην τεχνική ηγεσία του Άγιαξ, όταν ο «Αίαντας» απέκλεισε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους και έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League (σ. στην ήττα από την Τότεναμ), ενώ τη σεζόν 2019/2020 διαδέχτηκε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην τεχνική ηγεσία της Χόφενχαϊμ.

Ακολούθησε η «θητεία» του ως βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα (2020/21), ώσπου τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε στην Μπριζ για να διαδεχτεί τον Φιλίπ Κλεμέν, που αποχώρησε με προορισμό τη Μονακό.