Κιελίνι: «Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα, φεύγω με χαρά και γαλήνη»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, βάζοντας τέλος σε μία καριέρα 17 ετών στον σύλλογο του Τορίνο.

Κιελίνι: «Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα, φεύγω με χαρά και γαλήνη»

Την αποχώρησή του από την Γιουβέντους στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου επιβεβαίωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, αν και έχει άλλον έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με τη «Γηραιά Κυρία», θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας έτσι τις αρχικές πληροφορίες.

«Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε αυτή τη διαδικασία που πρέπει να μπει σε εφαρμογή. Τώρα είναι στο χέρι των αγοριών να συνεχίσουν. Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα, ελπίζω να άφησα κάτι. Τη Δευτέρα θα αποχαιρετήσω το γήπεδο, δίνω τα σκήπτρα σε πολλούς νέους.

Νομίζω ότι άφησα κάτι και είμαι χαρούμενος που φεύγω σε ένα επίπεδο που είναι ακόμα τόσο ψηλά. Είναι 100% η επιλογή μου, πάντα έλεγα ότι θέλω να φύγω παρόλο που είμαι στα μεγάλα μου επίπεδα, φεύγω με χαρά και γαλήνη. Θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κιελίνι, που βρίσκεται στις τάξεις της Γιουβέντους από το 2004.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Γιουβέντους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι τη Δευτέρα 16 Μαΐου με αντίπαλο τη Λάτσιο για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Serie A.