Κιελίνι: Φεύγει από τη Γιουβέντους, προτάσεις από MLS

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Γιουβέντους αναμένεται να αποτελέσει το καλοκαίρι ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος έχει προτάσεις από τις ΗΠΑ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κιελίνι: Φεύγει από τη Γιουβέντους, προτάσεις από MLS

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» φέρεται να βρίσκεται ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 37χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με την «Γηραιά Κυρία».

Ήδη αρκετές ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους και δύο εξ αυτών του έχουν καταθέσει και επίσημη πρόταση, εκ των οποίων η μία είναι η Λος Άντζελες FC.

Όπως σημειώνεται, ο Κιελίνι δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ, την ίδια στιγμή, η Γιουβέντους ήδη «οργώνει» την μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός νέου κεντρικού αμυντικού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κιελίνι αγωνίζεται με τα χρώματα της Γιουβέντους από το 2004 και στο διάστημα της καριέρας του στους «μπιανκονέρι» μετράει μέχρι σήμερα 558 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, 36 γκολ και 25 ασίστ, ενώ φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια της «Γιούβε».