Ρόζε: «Δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο επειδή φεύγει ο Χάαλαντ»

Ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την επόμενη «μέρα» στους Βεστφαλούς.

Ρόζε: «Δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο επειδή φεύγει ο Χάαλαντ»

Στην απόφαση του Έρλινγκ Χάαλαντ να αποχωρήσει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και να συνεχίσει από το καλοκαίρι την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε.

«Δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο αφού μας αφήσει ο Έρλινγκ. Αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα του με τη Σίτι και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Μας έδωσε γκολ, ενέργεια, είναι ένας παίκτης ο οποίος πάντα θέλει να νικάει. Νομίζω ότι μπορεί ακόμη να βελτιωθεί. Είναι ακόμη νέος. Θα συναντηθούμε ξανά. Ελπίζω ότι θα συναντηθούμε ξανά», επεσήμανε αρχικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν ακόμη πράγματα υπό διεκδίκηση στο πρωτάθλημα. Είναι "ανοιχτές" ακόμη κάποιες θέσεις. Η Χέρτα δεν είναι ακόμη ασφαλής στην 15η θέση και χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να διασφαλίσει ότι δεν θα "πέσει" στη θέση του μπαράζ υποβιβασμού. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας στη σεζόν και είναι εντός έδρας και θέλουμε να το κερδίσουμε.

Παίκτες και αξιωματούχοι θα πουν "αντίο", αλλά περιμένω από όλους μια καλή και συγκεντρωμένη εμφάνιση. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».