Γκουαρντιόλα: «Ίσως θέλει πόστο στη Γιουνάιτεντ ο Εβρά κι είπε ότι δεν θέλω παίκτες προσωπικότητες!»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα όχι μόνο αντέκρουσε τα λεγόμενα του Πατρίς Εβρά, ότι δεν θέλει να συνεργάζεται με παίκτες προσωπικότητες, αλλά πιθανολόγησε το κίνητρο της δήλωσης του Γάλλου παλαίμαχου στην επιθυμία του να γίνει αρεστός στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάρει κάποιο πόστο εκεί...

Γκουαρντιόλα: «Ίσως θέλει πόστο στη Γιουνάιτεντ ο Εβρά κι είπε ότι δεν θέλω παίκτες προσωπικότητες!»

Μπόλικη ίντριγκα είχε η συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (22.15) με τη Γουλβς για την Premier League.

Οι. πρόσφατες, δηλώσεις του Πατρίς Εβρά, στην «Marca» περί απροθυμίας του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην έχει παίκτες προσωπικότητες στις ομάδες του (αλλά να είναι ο ίδιος ο ηγέτης), εκτός του ότι προκάλεσαν εντύπωση (αφού μάλλον ο Γάλλος... ξέχασε ...κάποιους Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ, Λεβαντόφσκι, Νόιερ, Ντε Μπρόινε) μεταφέρθηκαν στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Γάλλος και το επέστρεψε στο πρόσωπο του προκαλώντας εξίσου μεγάλο ντόρο.

Ο Καταλανός κατηγόρησε τον παλαίμαχο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θέλει να γίνει αρεστός στους διοικούντες της πρώην ομάδας του μπας και πάρει κανένα... μεροκάματο!

«Δεν θέλω προσωπικότητες στο γήπεδο; Λοιπόν. Δεν συμφωνώ Πατρίς. Χρειάζομαι προσωπικότητες και καλούς παίκτες στο γήπεδο. Δεν το διάβασα ούτε ήξερα τι είπε.

Αλλά, είχα καλούς κι απίστευτους παίκτες στο παρελθόν, ως προπονητής στη Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν Μονάχου και εδώ, στην Μάντσεστερ Σίτι. Θα μπορούσα να δώσω μια καλή λίστα όσον αφορά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κερδίσει Παγκόσμια Κύπελλα, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Champions League και πολλούς άλλους τίτλους.

Ίσως ο Εβρά έχει δίκιο ή ίσως κάνει καλή πρόταση για να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δουλέψει εκεί.

Ίσως υπάρχει μια καλή ευκαιρία τώρα. Πατρίς, αν ήμασταν μαζί θα πίναμε μία μπύρα και θα σου έδειχνα την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα των παικτών μου που έχουμε στην ομάδα αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Γκουαρδιόλα «σφάζοντας με το... βαμβάκι» τον Γάλλο!

M' αφορμή, εξάλλου, την μεταγραφή του Χάαλαντ και το ποσά που ξοδεύει η ομάδα του σε μεταγραφές τόνισε ότι υπάρχουν «δύο μέτρα και δύο σταθμά »όταν αναφέρονται στα οικονομικά των «πολιτών» και άλλων ομάδων της Premier League και δη των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Η Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ σε παλαιότερες εποχές δεν διέθεταν περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες ομάδες; Τώρα εμείς κάνουμε μια μεταγραφή και αν βάλουμε την Etihad στη φανέλα, όλοι λένε από εκεί βρήκαν τα χρήματα", ενώ, αν κάνει κάτι η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ, θα πουν "όλα καλά, είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες...»