Μπενφίκα: Ο Ντι Μαρία επιστρέφει στους «αετούς»

Η Μπενφίκα ήρθε σε συμφωνία με τον Άνχελ Ντι Μαρία που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο Αργεντινός επιστρέφει στους «αετούς» μετά από 12 χρόνια.

Μπενφίκα: Ο Ντι Μαρία επιστρέφει στους «αετούς»

Έτοιμος για την επιστροφή του στην Μπενφίκα είναι πλέον ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Οι «αετοί» ήρθαν σε συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και ο γαλλικός σύλλογος αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο.

Ο 34χρονος άσος βρίσκεται πλέον στις τελικές επαφές με το σύλλογο της Λισαβόνας και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να οριστικοποιηθεί η υπόθεση.

Ο Ντι Μαρία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπενφίκα από το 2007 ως το 2010 πριν μετακομίσει στην Ισπανία για να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα, μετέβη το 2014 στην Αγγλία και την Premier League για έναν χρόνο για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 2015 ακολούθησε η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ντι Μαρία έχει πάρει μέρος σε 29 αναμετρήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταγράψει 3 γκολ και 8 ασίστ.