Έχασε το Champions League ο Χασάν με την Κόνιασπορ

Ο Αχμέντ Χασάν ήταν βασικός μέχρι το τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έτσι η Κόνιασπορ (έχασε 3-2 από την Αντάλιασπορ) όπου αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό έχασε το εισιτήριο για το Champions League

Έχασε το Champions League ο Χασάν με την Κόνιασπορ

Βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κόνιασπορ με την Αντάλιασπορ ήταν ο Αχμέντ Χασάν, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 και πλέον έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες για να παίξει στο Champions League καθώς έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Φενερμπαχτσέ. Κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Αιγύπτιος στράικερ που παίζει φέτος στην Κόνιασπορ δανεικός από τον Ολυμπιακό είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την ομάδα του να προηγείται δύο φορές στο σκορ, αλλά τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την κατάσταση και να παίρνουν τη νίκη.

Ο Χασάν έχει πετύχει φέτος δέκα γκολ με τη φανέλα της Κόνιασπορ ενώ έχει και τέσσερις ασίστ. Η χρονιά που έχει κάνει είναι πολύ καλή, το σενάριο να επιστρέψει για να μείνει στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά αυτές είναι αποφάσεις που θα ληφθούν αργότερα και έχουν να κάνουν με διάφορες παραμέτρους.