Μάντσεστερ Σίτι: Οριστικό για Χάαλαντ, πέρασε ιατρικά στις Βρυξέλλες!

Ζήτημα ημερών είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Έρλινγκ Χάαλαντ με την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Νορβηγό στράικερ να περνά από ιατρικά τεστ σήμερα (9/5) στις Βρυξέλλες!

Μάντσεστερ Σίτι: Οριστικό για Χάαλαντ, πέρασε ιατρικά στις Βρυξέλλες!

Είναι γεγονός! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζει βαλίτσες για την Premier League και συγκεκριμένα για το Μάντσεστερ καθώς μένουν τα τυπικά για να γίνει παίκτης της Σίτι.

Όπως είχε γίνει γνωστό από το πρωί της Δευτέρας (9/5) σε αγγλικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία και πλέον, ο έγκυρος ρεπόρτερ του «Guardian» και του «Sky Sports», Φαμπρίτσιο Ρομάνο, χαρακτήρισε οριστική τη συμφωνία, η οποία και πρόκειται να επισημοποιηθεί όχι την επόμενη, αλλά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Νορβηγός στράικερ έκανε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ στις Βρυξέλλες, γύρισε στο Ντόρτμουντ όπου και θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τη Χέρτα Βερολίνου και ύστερα θα ετοιμαστεί για νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά με γαλάζια στολή.

Όσο αφορά το ποσό της μεταγραφής, οι Πολίτες πρόκειται σύντομα να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που είχε τεθεί στο συμβόλαιο του Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ για το καλοκαίρι του 2022, η οποία βρίσκεται πιο κοντά στα 60 παρά στα 75 εκατομμύρια ευρώ, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά.