Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ 1-1: Πάρτι με ισοπαλία

Δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη το πανηγυρικό κλίμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa League η Άιντραχτ και έμεινε στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ. 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ 1-1: Πάρτι με ισοπαλία

Κλίμα αποθέωσης ξανά για τους παίκτες της Άιντραχτ από τους οπαδούς τους για την πρόκριση στον τελικό του Europa League, αλλά δεν έγινε εφικτή η νίκη επί της Μπορούσια Μεχενγκλάντμπαχ που έφυγε με την ισοπαλία (1-1), σε ένα ματς άνευ βαθμολογικής σημασίας για την Bundesliga.

Μόλις στο 4' ο Αλασάν Πλεά από προσπάθεια του Λάινερ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και ο Γάλλος επιθετικός έβαλε μπροστά την ομάδα του. Παρά τις προσπάθειες της Άιντραχτ για την ισοφάριση το γκολ δεν ήρθε και η Γκλάντμπαχ κράτησε έως την ανάπαυλα το προβάδισμα.

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ έκανε πολλές αλλαγές στην επανάληψη και η Άιντραχτ βρήκε την ισοφάριση στο 65' με τον Γκονζάλο Πασιένσια μετά από ασίστ του Καμάντα. Παρά το ανοιχτό ματς και τις πολλές τελικές προς τις αντίπαλες εστίες, το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος. Με την Άιντρχτ να βρίσκει δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το γκολ του Καμάντα σωστά δεν μέτρησε με υπόδειξη του VAR για οφσάιντ.

Στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» διαιτητής ήταν ο Φέλιξ Σβάϊερ. Κίτρινες: Ιλσάνκερ

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα (46' Κόστιτς), Χασέμπε, Εντικά, Ντα Κόστα (83' Λενζ), Χρούστιτς, Ιλσάνκερ (65' Σο), Τσάντλερ, Μπαρκόκ (58' Χάουγκε), Λάμερς (58' Καμάντα), Πασιένσια

Γκλάντμπαχ: Σίπελ, Μπέγιερ (86' Σκάλι), Φρίντριχ, Μπενσεμπαϊνί, Λάινερ, Χόφμαν, Νοϊχάους, Νετζ, Στιντλ, Πλεά (86' Χέρμαν), Εμπολό