Φρέι (σχολιαστής ΒΒC): «Απογοητευμένος ο Μαρινάκης, θέλει δίκαιο διαιτητή και δίκαιη Ομοσπονδία»

Με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα ΜπόρνμουθΝότιγχαμ, ο Κόλιν Φρέι που είναι σχολιαστής στο BBC Νότιγχαμ, αποκάλυψε όλα όσα του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ.

Φρέι (σχολιαστής ΒΒC): «Απογοητευμένος ο Μαρινάκης, θέλει δίκαιο διαιτητή και δίκαιη Ομοσπονδία»

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο σχολιαστής των αγώνων της Φόρεστ για το BBC Νότιγχαμ, Κόλιν Φρέι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απογοητευμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με την Μπόρνμουθ, αλλά και με τη στάση της αγγλικής Ομοσπονδίας.

Η Νότιγχαμ φωνάζει ορθώς για τη φάση του 40ού λεπτού, όπου ο Σάριτζ ανατράπηκε εντός περιοχής, αλλά τελικά ο βοηθός υπέδειξε τον φορ της Φόρεστ σε θέση οφσάιντ παρότι το τηλεοπτικό ριπλέι έδειξε ότι καλυπτόταν από τους αμυντικούς της Μπόρνμουθ.

Ιδού όλα όσα είπε ο σχολιαστής του BBC Νότιγχαμ στην εκπομπή «Matchday»: «Για πρώτη φορά από το 2017 όταν και ανέλαβε τη Νότιγχαμ Φόρεστ με κάλεσε ο ίδιος για να μου μεταφέρει την απογοήτευση του. Δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη, αλλά να δηλώσει ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την αγγλική Ομοσπονδία».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Η απογοήτευση του δεν έχει να κάνει μόνο με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και με τη γενικότερη στάση της Ομοσπονδίας προς την Νότιγχαμ. Όπως για παράδειγμα η αρχική αναβολή της αναμέτρησης Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ, που ήταν κανονικά να διεξαχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου. Ο κ. Μαρινάκης μου είπε ότι "Θέλω να εκφράσω την απογοήτευσή μου και την επιθυμία μου να βλέπω έναν δίκαιο διαιτητή και μια δίκαιη ομοσπονδία έτσι ώστε τα αποτελέσματα να κρίνονται από τους παίκτες στο χορτάρι"».
Το Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ δεν είχε γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου, επειδή λόγω των ισχυρών ανέμων είχε υποστεί ζημιές το στέγαστρο του γηπέδου και οι γηπεδούχοι ζήτησε την αναβολή του αγώνα.

Καταλήγοντας ο Φρέι τόνισε: «Η Φόρεστ τη φετινή σεζόν δεν είχε ιδιαίτερα καλές διαιτησίες. Ο κ. Μαρινάκης μού αποκάλυψε ότι έχουν στείλει πολλές επιστολές, αλλά δεν συνέβη τίποτα απολύτως. Μου επανέλαβε ότι είναι τρομερά απογοητευμένος γιατί έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια λίρες στη Νότιγχαμ και έφτασε την ομάδα στο σημείο να διεκδικεί την άνοδο, αλλά τους την άρπαξαν».