Ονειρώδης πρεμιέρα για τη Λίβερπουλ με «τεσσάρα» (vid)

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν συντρίβοντας τη Γουέστ Χαμ με 4-0 και ενθουσιάζοντας μέχρι και τον... Γιούργκεν Κλοπ. Ρεκόρ ο Μανέ, δείτε σε βίντεο όλα τα γκολ της αναμέτρησης.

Ονειρώδης πρεμιέρα για τη Λίβερπουλ με «τεσσάρα» (vid)

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Γουέστ Χαμ, συντρίβοντας με 4-0 την αντίπαλό της και ενθουσιάζοντας μέχρι και τον... Γιούργκεν Κλοπ με την απόδοσή της.

Η νίκη των «κόκκινων» ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ανοίγει... λογαριασμό στο 19' δίνοντας στη συνέχεια τη... σκυτάλη στον Σαντιό Μανέ. Ο τελευταίος σκόραρε δις στο 45' και στο 53' (τη δεύτερη φορά από εμφανή θέση οφσάιντ), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88' ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Μανέ έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που σκοράρει σε τρεις πρεμιέρες μετά τον Τζον Μπαρνς το 1992!

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (82’ Σακίρι), Σαλάχ (87’ Στάριτζ), Φιρμίνο (69’ Χέντερσον).

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ράις (46’ Σνόντγκρας), Ογκμπόνα, Μαζουακού, Νόμπλ, Γουίλσιρ, Άντερσον (62’ Ερνάντες), Αρναούτοβιτς (67’ Γιαρμόλενκο), Αντόνιο.

Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης: