Μπόρνμουθ: Βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο ο Ντέιβιντ Μπρούκς!

Ο 24χρονος εξτρέμ της Μπόρνμουθ, Ντέιβιντ Μπρούκς, επιβεβαίωσε πως βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο έπειτα από την θεραπεία που ακολούθησε. 

Μπόρνμουθ: Βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο ο Ντέιβιντ Μπρούκς!

Ο 24χρονος Ντέιβιντ Μπρούκς της Μπόρνμουθ διεγνώσθη τον Οκτώβριο με λέμφωμα του Χότζκιν, μια σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος, που προκαλεί καρκίνο σε όλο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο Ουαλός εξτρέμ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Μπόρνμουθ στις 29 Σεπτεμβρίου του 2021 σε μια «λευκή» ισοπαλία με την Πίτερμπορο.

Ο Μπρούκς είχε ανακοινώσει στις 7 Ιανουαρίου πως βρισκόταν στο μέσο της θεραπείας του και ότι είχε σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Η τελευταία ενημέρωση από τον Ουαλό διεθνή ήρθε την Τρίτη (3/5) και επιβεβαίωσε πως ολοκλήρωσε την θεραπεία του και πλέον θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

«Πέρασαν κάποιοι μήνες από την τελευταία μου ενημέρωση και σε αυτό το διάστημα ευτυχώς ολοκλήρωσα την θεραπεία μου για τον καρκίνο», ανέφερε.

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το απίστευτο ιατρικό προσωπικό για την εκπληκτική δουλειά και την υποστήριξή τους σε όλη τη διαδικασία.

Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον γιατρό μου, έχοντας εξετάσει τα τελικά αποτελέσματα των δοκιμών μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής και μπορώ τώρα να πω ότι τώρα είμαι απαλλαγμένος από τον καρκίνο.

Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματα και τις ευχές σας, αυτά με βοήθησαν πραγματικά στις δύσκολες στιγμές. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συνεχίζω το ταξίδι πίσω στην πλήρη φυσική κατάσταση και που θα συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Τα παιδιά στο Μπόρνμουθ είχαν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και ανυπομονώ να επιστρέψω στο Vitality (σ.σ. το γήπεδο της ομάδας) για να εμψυχώσω την ομάδα καθώς προχωράμε στα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά τους επόμενους μήνες και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί έξω και να παίξω μπροστά σας στο γήπεδο στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον».

Η Μπόρνμουθ είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται την νέα σεζόν στην Premier League μια και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Championship η οποία οδηγεί απευθείας στην άνοδο.