Αντσελότι: Πιθανή η απόσυρση μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν με θέλουν μένω ακόμη 10 χρόνια!!

Ο Κάρλο Αντσελότι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους πάγκους μετά το πέρας του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης (2024), αλλά, ταυτόχρονα, δήλωσε πρόθυμος να δεσμευθεί μαζί της για 10 ακόμη χρόνια!

Αντσελότι: Πιθανή η απόσυρση μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν με θέλουν μένω ακόμη 10 χρόνια!!

Με τις «δάφνες» του πρώτου του πρωταθλήματος (μετά από 3 χρόνια και δύο θητείες...) ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, νωπές, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε, σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο, για το μέλλον του στην προπονητική.

Κι ενώ, ο Ιταλός, αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αποσυρθεί από τους πάγκους αφού λήξει το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες», σε δύο χρόνια, ωστόσο, τόνισε πως αν η ομάδα θέλει να παραμείνει τότε θα το κάνει ακόμη και για 10 χρόνια!

«Μετά από το κεφάλαιο της Ρεάλ μάλλον θα αποσυρθώ. Αλλά αν η Ρεάλ θέλει να μείνω εδώ για 10 χρόνια, θα μείνω άλλα 10 χρόνια. Η εθνική ομάδα στο μέλλον μπορεί να είναι μια επιλογή. Ο Καναδάς; Γιατί όχι; Θα μου άρεσε».

Όλα αυτά παραμονή του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, που η ομάδα του 62χρονου καλείται, στο «Μπερναμπέου» ν' ανατρέψει το εις βάρος της 4-3, στην Αγγλία.