Μπακασέτας: «Είχε στερήσει έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ και τον επέστρεψα...»

Ακόμη πανηγυρίζουν στην Τραπεζούντα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τραμπζονσπόρ μετά από 38 ολόκληρα χρόνια.

Μπακασέτας: «Είχε στερήσει έναν τίτλο στην Τραμπζονσπόρ και τον επέστρεψα...»

Οι φίλαθλοι πριν τη λήξη του ισόπαλου 2-2 με την Αντάλιασπορ, αλλά κυρίως μετά το τέλος του ματς, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πανηγυρίζοντας με κάθε τρόπο την επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας. Ο Τάσος Μπακασέτας, από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της τουρκικής ομάδας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε πως ξεπλήρωσε το χρέος του προς τους φιλάθλους:

«Αυτός ο τίτλος είναι το ευτυχές τέλος σε μια παρασκηνιακή ιστορία που άρχισε με ένα γκολ που πέτυχα ως παίκτης της Αλάνιασπορ δύο χρόνια πριν. Ένα γκολ που τότε είχε κοστίσει στην Τράμπζονσπορ τον τίτλο και είχε στενοχωρήσει τους φίλους της ομάδας.

Όταν ήρθα στην Τράμπζονσπορ, όλοι μού έδειξαν αγάπη, αλλά μου έλεγαν κιόλας ότι τους χρωστάω έναν τίτλο. Η υπόθεση έκλεισε λοιπόν. Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Με σκληρή δουλειά, με θυσίες, με πόνο. Ο,τιδήποτε λιγότερο δεν αρμόζει στην Τράμπζονσπορ. Αυτή η πόλη και αυτοί οι φίλαθλοι έχουν περάσει πολλά και αξίζουν τα πάντα. Όλη αυτή τη χαρά.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που φτάσαμε στην κορυφή. Περήφανος για την ομάδα μου. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει το πάρτι. Και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και το Κύπελλο στο τραπέζι».