Μάντσεστερ Γ. - Μπρέντφορντ 3-0: Περιμένοντας το «θαύμα των θαυμάτων» για έξοδο στο Champions League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 της Μπρέντφορντ και περιμένει σερί ηττών από την Άρσεναλ, μήπως καταφέρει να της «αρπάξει» το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Μάντσεστερ Γ. - Μπρέντφορντ 3-0: Περιμένοντας το «θαύμα των θαυμάτων» για έξοδο στο Champions League

Το όνειρο της εξόδου στο Champions League έχει απομακρυνθεί προ πολλού για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, μαθηματικά έχει κάποιες ελπίδες μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Μπρέντφορντ στο «Ολντ Τράφορντ» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Εντούτοις, η πραγματικότητα είναι ότι θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα» για να αρπάξει από τα χέρια της Άρσεναλ το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Γιουνάιτεντ έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα από την Άρσεναλ, βρίσκεται στο -5 από τους «κανονιέρηδες» και ελπίζει στο «θαύμα των θαυμάτων». Θα πρέπει να χάνει συνεχώς η ομάδα του βόρειου Λονδίνου για να καταφέρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» να βρεθούν στην πρώτη 4άδα. Και φυσικά να μην κερδίζει ούτε η Τότεναμ που είναι στο -2 από την Άρσεναλ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Μπρούνο Φερνάντες και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 61’ με πέναλτι του Ρονάλντο. Ο Βαράν στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ντάλοτ, Λίντελοφ, Βαράν, Τέγες, Μακ Τομινέι, Μάτιτς (71’ Φρεντ), Ελάνγκα (74’ Καβάνι), Φερνάντες, Μάτα (75’ Τζόουνς), Ρονάλντο.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Αζέρ, Ράσμουσεν, Γιάνσον, Σόρενσεν, Χένρι, Γιάνελτ (75’ Ντα Σίλβα), Έρικσεν, Νόργκααρντ (71’ Γένσεν), Εμπεουμό (76’ Βισά), Τονέι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ