Κάιπερς: «Κράτησε τον λόγο του ο Ολυμπιακός»

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα τονίζοντας πως η ομάδα του Πειραιά τήρησε τον λόγο της.

Κάιπερς: «Κράτησε τον λόγο του ο Ολυμπιακός»

Ο Ούγκο Κάιπερς παραχώρησε συνέντευξη στο Βέλγιο και μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η ομάδα του Πειραιά, ενώ τόνισε πως έμαθε πολλά όσο έμεινε στους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε:

Για το ποδόσφαιρο: «Ήταν πολύ απλό. Δεν είχα προτάσεις στο Βέλγιο όταν ήμουν μικρός. Ούτε καν από τη Β’ κατηγορία. Οι γονείς μου μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω σπουδές ή ποδόσφαιρο. Βρέθηκα έτσι στο νησί της Κρήτης και ένα εξαιρετικό τοπίο και παίζοντας σε ένα στάδιο που χρησιμοποιήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και με έναν τεχνικό που παρήγαγε καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Ολυμπιακό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Μετά από έναν χρόνο ήθελαν να με πουλήσουν στην ΑΕΚ αλλά εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό. Έναν χρόνο μετά ο Ολυμπιακός τήρησε την υπόσχεσή του απέναντί μου και με έκλεισε. Τήρησε τον λόγο του με μένα.

Στο διάστημα που ήμουν στην Αθήνα δεν έπαιζα τόσο καθώς υπήρχαν δύο διεθνείς στράικερ. Όμως έμαθα πολλά. Στα αποδυτήρια είχαμε μεγάλους σε ηλικία παίκτες αλλά είδα από πρώτο χέρι το πως ήταν ο επαγγελματισμός και το τόσο υψηλό επίπεδο. Είχα πει στον εαυτό μου πως είχα τουλάχιστον 10 χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά μου.

Ήμασταν μπροστά στο πρωτάθλημα με 15 πόντους. Τι ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Όταν όμως χάσαμε από τον Παναθηναϊκό οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση και μας μετέφεραν πως πρέπει να αντιδράσουμε και να το αλλάξουμε αυτό. Να αλλάξουμε την κατάσταση».