Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε στο κέντρο του Καμπ Νόου μέχρι το 2026 ο Αραούχο (vid)

Η Ρόναλντ Αραούχο υπέγραψε την Παρασκευή (29/4) το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026. Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε στο κέντρο του Καμπ Νόου μέχρι το 2026 ο Αραούχο (vid)

Ο 23χρονος Ουρουγουανός έβαλε την... τζίφρα του εντός του γηπέδου στο οποίο θα αγωνίζεται τουλάχιστον για τέσσερα χρόνια ακόμη.

Πρόκειται για μια κίνηση επιβράβευσης (της αγωνιστικής εξέλιξης) του Ρόναλντ Αραούχο, αλλά και εξασφάλισης του μέλλοντος της Μπαρτσελόνα και δη στην αμυντικής της γραμμής.

Έτσι ο, 23χρονος, Ουρουγουανός διεθνής κεντρικός αμυντικός, θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης για ακόμη 4 χρόνια (σε πρώτη φάση, εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο...) συμπληρώνοντας επταετία στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Ο Αραούχο αποκτήθηκε από την Μπόστον Ρίβερ, αρχικά για τη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη της Μπαρτσελόνα.

Φέτος, μετρά 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ με τον Τσάβι στον πάγκο της ομάδας έχει αποκτήσει σχεδόν μόνιμη θέση στην ενδεκάδα (είτε σε θέση σέντερ μπακ ή δεξιού οπισθοφύλακα).

Πλέον η επόμενη ανανέωση που παίρνει σειρά είναι ενός άλλου νεαρού, του Γκάβι κι έπονται εκείνες των Νίκο Γκονζάλεθ και του Σέρχι Ρομπέρτο.