Ο Ρομπέρτο φέρνει 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό

Η Εσπανιόλ δεν έχει στα πλάνα της τον Ισπανό κίπερ, που σε περίπτωση μεταγραφής θα φέρει στον Ολυμπιακό 500.000 ευρώ.

Ο Ρομπέρτο φέρνει 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό

Ο Ρομπέρτο μετά την πετυχημένη θητεία του στον Ολυμπιακό επέστρεψε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ. Στην ομάδα της Καταλονίας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, πηγαίνοντας στη Μάλαγα με την μορφή δανεισμού.

Οι εμφανίσεις του ήταν καλές αλλά η συνολική εικόνα της ομάδας δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τον σύλλογο στην Πριμέρα, έτσι αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία. Ο υποβιβασμός της Μάλαγα είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή του Ισπανού τερματοφύλακα στην Εσπανιόλ, η οποία ωστόσο δεν τον υπολογίζει για τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS σε περίπτωση που ο 32χρονος γκολκίπερ πουληθεί, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 500.000 ευρώ μετά τον όρο που είχε θέσει στο συμβόλαιο του Ισπανού με την Εσπανιόλ.

Η ομάδα της Καταλονίας θέλει να πουλήσει τον πρώην ''ερυθρόλευκο'' τερματοφύλακα πάνω από 1,5 εκατομμύριο, καθώς ο Ρομπέρτο έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας για το 10% από το κέρδος της επόμενης μεταγραφής του, ενώ θα λάβει και το ένα εκατομμύριο του συμβολαίου του.

Εν ολίγοις ο όρος του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τον όρο που έχει υπογράψει ο γκολκίπερ με την Εσπανιόλ δυσκολεύει την ισπανική ομάδα για μία κερδοφόρα μεταγραφή.