Ο Στέφανο Τακόνι ανταποκρίνεται στην θεραπεία κατά του εγκεφαλικού που υπέστη...

Ο, 65χρονος, Στέφανο Τακόνι το περασμένο Σάββατο (23/04) εισήχθη σε κλινική του Πιεμόντε, λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου και μετά από θεραπεία ο οργανισμός του αρχίζει ν' ανταποκρίνεται...

Ο Στέφανο Τακόνι ανταποκρίνεται στην θεραπεία κατά του εγκεφαλικού που υπέστη...

«Χαραμάδα» αισιοδοξίας αφήνει η κατάσταση του Στέφανο Τακόνι.

Ο παλαίμαχος Ιταλός γκολκίπερ αντιδρά στη θεραπεία που υποβάλλεται μετά το, σοβαρό, εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη. το περασμένο Σάββατο (23/04).

Έκτοτε νοσηλεύεται στη νευρολογική πτέρυγα κλινικής στην Αλεσάντρια του Πιεμόντε, (90 χλμ. από το Τορίνο).

Η κατάσταση του 65χρονου γκολκίπερ (της Γιουβέντους τη δεκαετία του '80) εξακολουθεί να εκτιμάται από τους γιατρούς ως σοβαρή, αλλά τουλάχιστον παρήλθε το πρώτο 48ωρο, που βάσει στατιστικών είναι κρίσιμο για νέο επεισόδιο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο, επτά φορές διεθνής τερματοφύλακας και μέλος της αποστολής των ατζούρι σε EURO 1988 και Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 (ως εφεδρικός του Βάλτερ Τζένγκα) αρχίζει ν' αντιδρά στην θεραπεία που του παρέχεται.

Σύμφωνα, άλλωστε, με την πιο πρόσφατη από τις ενημερωτικές αναρτήσεις του γιου του Αντρέα «μέρα με τη μέρα υπάρχουν μικρές βελτιώσεις» της κατάστασής του.

Δείγμα της ανταπόκρισής του στην αγωγή που υποβάλλεται από την πρώτη στιγμή για ν' αποφευχθούν νέες αιμορραγίες στην επίμαχη περιοχή.

Βέβαια το ιατρικό προσωπικό της κλινικής που επιβλέπει την πορεία της αγωγής εξακολουθεί να τηρεί στάση αναμονής, επιμένοντας πως το διάστημα που ακολουθεί του εγκεφαλικού απαιτεί προσοχή και λεπτούς χειρισμούς.

«Συνεχίζουμε να είμαστε ενωμένοι γι' αυτόν», κατέληξε ο Αντρέα Τακόνι, ζητώντας τις προσευχές όλων προκειμένου ο πατέρας του Στέφανο ν'... αποκρούσει ολοκληρωτικά το εγκεφαλικό.