Μπαρτσελόνα: Επέκταση συμβολαίου του Αραούχο, ως το 2026, με ρήτρα δισεκατομμυρίου!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ρόναλντ Αραούχο, μέχρι το 2026 και όπως διαμήνυσε η ρήτρα αποδέσμευσης του ανέρχεται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Επέκταση συμβολαίου του Αραούχο, ως το 2026, με ρήτρα δισεκατομμυρίου!

Σε μια κίνηση επιβράβευσης (της αγωνιστικής εξέλιξης) του Ρόναλντ Αραούχο, αλλά και εξασφάλισης του μέλλοντος της και δη στην αμυντική γραμμή προχώρησε η Μπαρτσελόνα: ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη ανανέωση του μέχρι το 2026 κι ότι το νέο συμβόλαιο του θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Έτσι ο, 23χρονος, Ουρουγουανός διεθνής κεντρικός αμυντικός, θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης για ακόμη 4 χρόνια (σε πρώτη φάση, εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο...) συμπληρώνοντας επταετία στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Ο Αραούχο αποκτήθηκε από την Μπόστον Ρίβερ, αρχικά για τη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη της Μπαρτσελόνα.

Φέτος, μετρά 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ με τον Τσάβι στον πάγκο της ομάδας έχει αποκτήσει σχεδόν μόνιμη θέση στην ενδεκάδα (είτε σε θέση σέντερ μπακ ή δεξιού οπισθοφύλακα).

Και προκειμένου να καταστήσει τον αμυντικό, που πάνω του θα χτιστεί η γραμμή της οπισθοφυλακής της «επόμενης ημέρας» της, η Μπαρτσελόνα απλησίαστο από τους «μνηστήρες» του (που και τώρα υπήρχαν...) έβαλε στο συμβόλαιο του την δυσθεώρατη ρήτρα.

Πλέον η επόμενη ανανέωση που παίρνει σειρά είναι ενός άλλου νεαρού, του Γκάβι κι έπονται εκείνες των Νίκο Γκονζάλεθ και του Σέρχι Ρομπέρτο.