Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο «απρόσιτος» Φέλιξ και το όνειρο Νούνιες

Το πλάνο για την επίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης την νέα σεζόν αποκαλύπτει η ισπανική «Marca». Ποια είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο «απρόσιτος» Φέλιξ και το όνειρο Νούνιες

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα για την επιθετική της γραμμή, όπως γράφει η ισπανική «Marca». Είναι δεδομένο ότι ο Λουίς Σουάρες θα αποχωρήσει μολονότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ. Το συμβόλαιο του 35χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα προβούν στην ανανέωσή του.

Έτσι λοιπόν, η απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού γίνεται πρώτος στόχος για τον Τσόλο Σιμεόνε. Στην λίστα βρίσκεται ο άλλοτε κυνηγός της ΑΕΚ, Λούκας Μπογιέ που παίζει στην Έλτσε όμως το όνειρο για την Ατλέτικο Μαδρίτης φέρει το ονοματεπώνυμο του Ντάρβιν Νούνιες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός «κλέβει την παράσταση» φέτος με την φανέλα της Μπενφίκα με 33 γκολ και 4 ασίστ σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Γηραιά Ήπειρο.

Οι «κολτσονέρος» όμως θεωρούν πως μπορούν να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό μέσω του αντζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Παράλληλα, στην επίθεση της Ατλέτικο υπάρχουν ακόμη οι Αντουάν Γκριεζμάν και Μαρσέλο Κούνια ενώ «απρόσιτοι» για κάθε ομάδα θεωρούνται οι Ζοάο Φέλιξ και Άνχελ Κορέα.