Ρονάλντο: «Παιδικό μου όνειρο η Γιουβέντους» (vid)

Ο Πορτογάλος άσος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «μπιανκιονέρι» στο "Juventus TV".

Ρονάλντο: «Παιδικό μου όνειρο η Γιουβέντους» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα του Τορίνο, στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους, "Juventus TV". Ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη των Ιταλών φιλάθλων, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του, ανυπομονώντας να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος. Ονειρευόμουν από παιδί να παίξω στη Γιουβέντους και τώρα είμαι εδώ. Όλα είναι όμορφα. Είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος να κατακτήσω τρόπαια», ανέφερε αρχικά.

Για την αναγνώριση που απολαμβάνει από τους Ιταλούς φιλάθλους: «Πάντα στο παρελθόν ένιωθα πως οι οπαδοί της Γιουβέντους με αναγνωρίζουν, ήταν πάντα ένα ξεχωριστό συναίσθημα να παίζω μπροστά τους. Το συναίσθημα που βίωσα την τελευταία φορά που έπαιξα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο, να σκοράρω αυτό το γκολ και να εισπράττω τέτοιο χειροκρότημα, ήταν φανταστικό. Δεν θέλω να πω πως αυτό με έκανε να διαλέξω τη Γιουβέντους, αλλά σίγουρα με έκανε να τη συμπαθήσω ακόμα περισσότερο. Στην αρχή μου προκάλεσε έκπληξη, σίγουρα βοηθάει να πηγαίνεις κάπου που ξέρεις ότι σε αγαπούν».

Για το προσεχές ντεμπούτο του στη Serie A στα 33 του χρόνια: «Ξέρω το πρωτάθλημα, το έχω παρακολουθήσει πολλές φορές στην τηλεόραση. Ελπίζω να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα, έχω έρθει στην καλύτερη ομάδα της Ιταλίας για την πρόκληση, είναι φανταστικά ως τώρα κι ελπίζω να ξεκινήσω θετικά τη σεζόν».