Μπάγερν: Έθεσε την ελάχιστη τιμή πώλησης του Λεβαντόφσκι!

Η διοίκηση της Μπάγερν συνεχίζει τις επαφές με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι προκειμένου να πετύχει την ανανέωσή του, ωστόσο έθεσε και την εναρκτήρια τιμή πώλησής του σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τον Πολωνό «μπόμπερ».

Μπάγερν: Έθεσε την ελάχιστη τιμή πώλησης του Λεβαντόφσκι!

Το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μαζί με αυτά των Μανουέλ Νόιερ και Τόμας Μίλερ, βρίσκονται καθημερινά στην επικαιρότητα της Μπάγερν τον τελευταίο καιρό, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν και η διοίκηση της βαυαρικής ομάδας εργάζεται προς την επίτευξη ανανέωσης της συνεργασίας της μαζί τους.

Οι δύο τελευταίοι φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με το κλαμπ του Μονάχου, κάτι ωστόσο που δεν ισχύει και στην περίπτωση του Πολωνού στράικερ. Οι ιθύνοντες της Μπάγερν θα έχουν νέο κύκλο επαφών μαζί του τις επόμενες μέρες μέσω του μάνατζέρ του Πίνι Ζάχαβι, ωστόσο έθεσαν ήδη την εναρκτήρια τιμή πώλησής του σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να τον κρατήσουν στο Μόναχο.

Συγκεκριμένα, το σημείο εκκίνησης για την ενδεχόμενη πώληση του «Λέβα» ορίστηκε στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό που συνυπολογίζει τόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σύντομα, όσο και την ηλικία του, δεδομένου ότι ο Πολωνός διεθνής θα κλείσει τα 34 τον προσεχή Αύγουστο.

Όπως ήταν φυσικό, το όνομα του Λεβαντόφσκι έχει ήδη συνδεθεί με αρκετά άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ για ενδεχόμενη μεταγραφή. Ένα εξ αυτών είναι και η Μπαρτσελόνα -παρότι τα οικονομικά της δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο-, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε με δήλωσή του και ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας Ζοάν Λαπόρτα.