Τρομοκρατημένος ο Μαγκουάιρ έχει εγκαταλείψει το σπίτι του

Μετά τη συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχεται απειλές για τη ζωή του και φέρεται να έχει εγκαταλείψει το σπίτι του.

Τρομοκρατημένος ο Μαγκουάιρ έχει εγκαταλείψει το σπίτι του

Στο… στόχαστρο των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ. Πριν λίγες ημέρες έλαβε απειλητικά μηνύματα πως είχε τοποθετηθεί και βόμβα στο σπίτι του.

Το απειλητικό μήνυμα που είχε λάβει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φύγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλιώς θα πεθάνεις. Έχεις 72 ώρες. Σε διαφορετική περίπτωση θα πυροδοτηθούν τρεις βόμβες στο σπίτι σου».

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ ανησυχεί για τη ζωή του και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sun εγκατέλειψε το σπίτι του μαζί με την οικογένεια του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μένει μαζί με έναν συμπαίκτη του, ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν έχει γίνει γνωστός.

Οι αρχές έχουν κάνει τις απαραίτητες έρευνες στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε διαδικασία τοποθέτησης νέου συστήματος καμερών ασφαλείας στο σπίτι του. Βρίσκεται επίσης σε επαφές με εταιρεία σεκιούριτι για να αναλάβει την 24ωρη φύλαξη της οικίας του.