Σαλάχ: «Είμαι ο καλύτερος όλων»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι είναι ο καλύτερος όλων και με αυτό το σκεπτικό αποκτά αυτοπεποίθηση.

Σαλάχ: «Είμαι ο καλύτερος όλων»

Στο δημοφιλές περιοδικό FourFourTwo μίλησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ τονίζοντας ότι πορεύεται με το σκεπτικό ότι είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Αιγύπτιος επιθετικός τόνισε πως έχει αυτοπεποίθηση στο γήπεδο λόγω του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται για τις δυνατότητες του.

«Ναι, στο δικό μου μυαλό είμαι ο κορυφαίος όλων. Δεν θα βγω ποτέ να πω “είμαι καλύτερος από εκείνον ή είμαι καλύτερος άνθρωπος από τον άλλον”, αλλά πάντα θα διαλέγω τον εαυτό μου όταν σκέφτομαι ποιος είναι ο κορυφαίος όλων. Ωστόσο, σέβομαι κάθε διαφορετική άποψη και φυσικά σέβομαι κάθε ποδοσφαιριστή», τόνισε ο Αιγύπτιος επιθετικός.

Όσον αφορά στη Χρυσή Μπάλα ο Μοχάμεντ Σαλάχ είπε: «Ένας από τους μεγαλύτερους σκοπούς της ζωής μου είναι να δείξω στον λαό της πατρίδας μου ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα από αυτά που θα βάλει στόχο. Θέλω όλοι ν' αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους».

Αναφέρθηκε και στους τρεις τίτλους που διεκδικεί η Λίβερπουλ και τόνισε: «Ας πάρουμε τους τρεις από τους τέσσερις, θέλω πολύ το Champions League και την Premier League. Θέλω να κατακτήσω τους τίτλους αυτούς και τρεις και τέσσερις φορές. Θα συνεχίσω να πιστεύω πως ό,τι θελήσεις, μπορείς να το καταφέρεις».