Η νέα θέση του Τσούμιτς στη Λουκέρνη και η οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ξεχωρίζει, ενώ στη Λουκέρνη έχει καθιερωθεί σε νέα θέση.

Η νέα θέση του Τσούμιτς στη Λουκέρνη και η οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό

Το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον Πέδρο Μαρτίνς. Θα κληθεί και ο Πορτογάλος προπονητής να λάβει αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά, αλλά έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος πέρσι ακολούθησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού και μάλιστα δεν τα είχε πάει άσχημα. Στη συνέχεια, όμως, οι Πειραιώτες προχώρησαν στην απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών για τα άκρα της επίθεσης με αποτέλεσμα να μην χωράει και ο Σέρβος.

Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί δανεικός στη Λουκέρνη προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αι είναι αλήθεια ότι τα πάει αρκετά καλά έχοντας καθιερωθεί στην ελβετική ομάδα.

Ο Τσούμιτς έχει κάνει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλας της Λουκέρνης έχοντας σκοράρει τρεις φορές κι έχοντας και μία ασίστ. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον στη δική του περίπτωση είναι πως η τεχνική ηγεσία της ελβετικής ομάδας του έχει αλλάξει θέση. Τις περισσότερες συμμετοχές του ο Σέρβος της έχει κάνει ως σέντερ φορ και όχι στα άκρα. Επίσης αρκετά είναι και τα ματς που έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό.

Είναι ένα θέμα που έχει ενδιαφέρον και θα απασχολήσει τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Να επισημάνουμε ότι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.