Bundesliga: Η Βόλφσμπουργκ «κατασπάραξε» τη Μάιντς (5-0) κι έκανε ρεκόρ!

Πραγματοποιώντας τρομερό πρώτο ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε τη Μάιντς για την 31η αγωνιστική της Bundesliga. Το πλήρες πρόγραμμα και η βαθμολογία στη Γερμανία.

Bundesliga: Η Βόλφσμπουργκ «κατασπάραξε» τη Μάιντς (5-0) κι έκανε ρεκόρ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Βόλφσμπουργκ το εντός έδρας ματς της Παρασκευής (22/4) κόντρα στη Μάιντς, το οποίο άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Οι «λύκοι»... κατασπάραξαν τον αντίπαλό τους με το εμφατικό 5-0, το οποίο μάλιστα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό αν συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι και τα πέντε γκολ των γηπεδούχων επιτεύχθηκαν στο α' μέρος της συνάντησης, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Βόλφσμπουργκ στην πρώτη κατηγορία!

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο 34χρονος Μαξ Κρούζε, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ενώ εξίσου σπουδαία απόδοση είχε και ο Δανός Τόμας Βιντ, που σκόραρε δις.

Σημαντικό ρόλο στην κατάρρευση της Μάιντς στο α' ημίχρονο έπαιξε αναμφίβολα και το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο από το 23ο λεπτό λόγω αποβολής του Νίκλας Τάουερ.

Το προφίλ της 31ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 5-0
(8', 42' Βιντ, 24' πέν., 35', 45'+2' Κρούζε)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4

16.30: Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου, Αίντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ, Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ, Κολωνία – Αρμίνια Μπίλεφελντ, Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερ Λεβερκούζεν
19.30: Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4

16.30: Μπόχουμ – Άουγκσμπουργκ
18.30: Χέρτα Βερολίνου – Στουτγκάρδη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ