Γκουαρντιόλα: «Ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο προπονητών ο Τεν Χαγκ»!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ερωτήθηκε για την απόψη του σχετικά με το ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ θ' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι εκθείασε τον Ολλανδό κατατάσσοντας τον στους κορυφαίους προπονητές!

Γκουαρντιόλα: «Ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο προπονητών ο Τεν Χαγκ»!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει την καλύτερη άποψη για τον Έρικ Τεν Χαγκ, και δεν το έκρυψε, ούτε ήταν.... διπλωμάτης, παρότι θα είναι πλέον ανταγωνιστής του, αφού θ' αναλάβει το καλοκαίρι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Καταλανός κι ο Ολλανδός γνωρίζονται καλά, αφού, όταν ο Ίβηρας εργαζόταν στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν Μόναχου ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» ήταν στην δεύτερη ομάδα των Βαυαρών (2013-15).

Έτσι ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι, όταν ρωτήθηκε σχετικά, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε την Παρασκευή (22/4) ενόψει του αγώνα με την Γουότφορντ για την Premier League, είπε:

«Συγχαρητήρια στον Έρικ και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας προπονητής κορυφαίου επιπέδου και είναι απόλαυση να παρακολουθείς τις ομάδες του.

Δείτε την ομάδα που έχει φτιάξει στον Άγιαξ και θα δείτε τις ικανότητές του», τόνισε ο Γκουαρδιόλα, που μίλησε επίσης με καλά λόγια και για τον Ρόι Χόντγκσον, προπονητή της προσεχούς αντιπάλου του.

«Ο Ρόι Χόνγκσον είναι ένας απίστευτα έμπειρος προπονητής, όταν ήταν την Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζαμε πολύ μεγάλες δυσκολίες απέναντί τους. Επιπλέον, με εξαίρεση τρεις, τέσσερις ή πέντε ομάδες που είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όλες οι άλλες έχουν κάποιους στόχους.

Είτε να κατακτήσουν την Premier League, είτε να προκριθούν στο Champions League ή να παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτό σημαίνει πως κάθε ματς έχει μεγάλη σημασία από τώρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».