Ο Σαλάχ μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του: «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα»

Ο Μο Σαλάχ υποστήριξε πως δεν ξέρει εάν θα επέλθει συμφωνία για νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα χρήματα. 

Ο Σαλάχ μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του: «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα»

Ο Μο Σαλάχ έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ και εάν δεν καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα τότε θα μπορεί να «κλείσει» ως ελεύθερος σε λιγότερο από εννέα μήνες, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Αιγύπτιος αναφέρθηκε στο θέμα χωρίς να εκφράσει αισιοδοξία για την παραμονή του:

«Δεν ξέρω εάν θα μείνω, έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Θεωρώ πως οι φίλαθλοι ξέρουν τι θέλω αλλά όσον αφορά το συμβόλαιο, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Επομένως δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας μιλήσω συγκεκριμένα. Έχω ακόμη έναν χρόνο και οι φίλοι της ομάδας ξέρουν τι θέλω».

Ο 29χρονος κυνηγός ανέφερε πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Λίβερπουλ, στην οποία υπέγραψε το 2017 ερχόμενος από την Ρόμα και την οποία αισθάνεται «οικογένειά» του.

«Δεν ανησυχώ, δεν δεν αφήνω τον εαυτό μου να ανησυχεί για κάτι», συνέχισε.

«Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, επομένως πρέπει να την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό είναι που έχει σημασία. Έπειτα, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Σαλάχ έχει τονίσει πολλάκις τους τελευταίους δώδεκα μήνες πως το μέλλον του βρίσκεται «στα χέρια» της Λίβερπουλ και ότι ο σύλλογος γνωρίζει τις απαιτήσεις του.

Ο Αιγύπτιος, ο οποίος έχει πετύχει 155 τέρματα σε 245 συμμετοχές με την Λίβερπουλ δεν είναι ο μόνος παίκτης των «κόκκινων» του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023. Τόσο ο Σαντιό Μανέ όσο και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, αμφότεροι 30 ετών, μένουν ελεύθεροι στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη διασφαλίσει πως ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει ως έχει και έχει προβεί στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Αλεξάντερ-Άρνολντ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Άλισον, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον.