Ίντερ: Μπάγερν και… Κόντε για Ντάμφρις

Ο Ντένζελ Ντάμφρις έχει ξεχωρίσει στην πρώτη του σεζόν με την Ίντερ με αποτέλεσμα να έχει μπει στην λίστα τόσο της Μπάγερν Μονάχου όσο και της Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. 

Ίντερ: Μπάγερν και… Κόντε για Ντάμφρις

Η Ίντερ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Ντένζελ Ντάμφρις από την Αϊντχόβεν αντί 13,7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Ασράφ Χακίμι με τον Ολλανδό φουλ-μπακ να έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τους «νερατζούρι».

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ιταλικό Μέσο Calciomercato, ο Ντάμφρις έχει ήδη προσελκύσει τα βλέμματα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η μια εξ αυτών είναι η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε ο οποίος θέλει να ενισχύσει την δεξιά πλευρά της άμυνάς του καθώς ο Έμερσον δεν έχει κατάφέρει να διακαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν με την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα.

Η έτερη ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Ολλανδό δεν είναι άλλη από την Μπάγερν Μονάχου. Οι «Βαυαροί» φαίνεται πως έχουν «κλείσει» την μεταγραφή του Μαζράουι από τον Άγιαξ, ωστόσο ο 26χρονος μπακ θα είναι και αυτός στην λίστα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Ντάμφρις έχει φέτος 39 συμμετοχές με την Ίντερ έχοντας απολογισμό 4 γκολ και 7 ασίστ ενώ σύμφωνα με το Transfermarkt η αξία του ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.