Πάρμα: Πρόστιμο 15.000 ευρώ λόγω του… Σούπερμαν Μπουφόν

Η «Warner Bros Entertainment» κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την Πάρμα και η ιταλική ομάδα θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο επειδή στην παρουσίαση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν χρησιμοποίησε το σήμα του Σούπερμαν χωρίς να έχει πάρει άδεια.

Πάρμα: Πρόστιμο 15.000 ευρώ λόγω του… Σούπερμαν Μπουφόν

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η Πάρμα, μιας και κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Τζιανλουίτζι Μπουφόν το περασμένο καλοκαίρι «έντυσε» Σούπερμαν τον Ιταλό τερματοφύλακα χωρίς να έχει πάρει πρώτα άδεια από την «Warner Bros Entertainment».

Η εταιρία κινήθηκε νομικά κατά της ιταλικής ομάδας για την παρατυπία και δικαιώθηκε τελικά, με τους «παρμέντσι» να καλούνται πλέον να καταβάλουν το ποσό.

Ο Μπουφόν, έχοντας ολοκληρώσει τη δεύτερη «θητεία» του στη Γιουβέντους, αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από το Τορίνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα, στην οποία είχε κάνει και τα πρώτα του βήματα στο άθλημα.

Ο 44χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του «Ένιο Ταρντίνι» ως το 2024, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει καταγράψει 25 εμφανίσεις στη Serie B.