Μπάγερν: «Βόμβα» με τον Γκνάμπρι, τον πουλάνε οι Βαυαροί!

Ο Σερζ Γκνάμπρι φέρεται να βρίσκεται στην transfer list της Μπάγερν Μονάχου, από τη στιγμή που ο Γερμανός επιθετικός έχει αρνηθεί την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Μπάγερν: «Βόμβα» με τον Γκνάμπρι, τον πουλάνε οι Βαυαροί!

«Βόμβα» ρίχνει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Sport» σχετικά με τον Σερζ Γκνάμπρι. Οι πληροφορίες της εν λόγω εφημερίδας αναφέρουν ότι η Μπάγερν Μονάχου το έχει πάρει απόφαση να πουλήσει τον 26χρονο επιθετικό!

Οι Βαυαροί βρίσκονταν σε συζητήσεις μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, ο Γκνάμπρι έχει πει ήδη δύο «όχι» στην ομάδα του Μονάχου και πλέον η Μπάγερν θεωρεί ότι δεν επιθυμεί να ξαναζήσει το έργο του… Αλάμπα, ο οποίος συνεχώς απέρριψε τις προτάσεις ανανέωσης και τελικά μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκνάμπρι λαμβάνει ετησίως 6 εκατομμύρια ευρώ και ζητούσε από την Μπάγερν γύρω στα 12 εκατομμύρια ετησίως, κάτι το οποίο δεν έβρισκε σύμφωνους τους Βαυαρούς.

Για ποιο λόγο, όμως, μία ισπανική εφημερίδα επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες για μία γερμανική ομάδα; Επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του Γκνάμπρι.