Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 0-0: Ο Καράνκα πήρε πόντο στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων

Ο Αϊτόρ Καράνκα στο ντεμπούτο του, ως τεχνικός της Γρανάδα ,οδήγησε τους, τρίτους από το τέλους, Ανδαλουσιάνους σε «λευκή» ισοπαλία μέσα στο «Μετροπολιτάνο» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 0-0: Ο Καράνκα πήρε πόντο στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις, όπως με την Εσπανιόλ, την περασμένη Κυριακή και η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν γλίτωσε την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στην τρίτη από το τέλος Γρανάδα που εμφανίστηκε στο «Μετροπολιτάνο» με τον Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο.

Στον παρθενικό του αγώνα ως πρώτος προποπονητής, στην Ισπανία, ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να «κλειδώσει» τους πρωταθλητές για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πλέον η παρουσία της στην τετράδα μόνο σίγουρη δεν είναι αφού απέχει από την 5η Ρεάλ Μπέτις μόνο 4 πόντους.

Η ομάδα του Σιμεόνε... άκεφη και μπερδεμένη διαμαρτυρήθηκε, σωστά, για πέναλτι στον Γκριεζμάν (31') κι έφτασε κοντά στο γκολ μόνο στο 89' με δοκάρι του Κούνια.

Έτσι οι Ανδαλουσιάνοι πήραν το 2ο πόντο τους σε 4 αγωνιστικές και πρώτο μετά από δύο ήττες που τους φέρνει στο -1 από την σωτηρία.

Το προφίλ της 33ης αγωνιστικής
ΤΡΙΤΗ (19/4)
Μαγιόρκα – Αλαβές 2-1
(11' Αμπντόν, 45' Μουρίκι-73' αυτογκόλ Ράγιο)
Μπέτις – Έλτσε 0-1
(82' Μορέντε)
Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-0
(10', 17' πεν. Ντανζούμα)
ΤΕΤΑΡΤΗ (20/4)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 0-0
21.00: Θέλτα Βίγκο – Χετάφε
22.30: Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης
ΠΕΜΠΤΗ (21/4)
20.00: Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγιεκάνο, Λεβάντε - Σεβίλλη
21.00: Κάντιθ – Αθλέτικ Μπιλμπάο
22.30: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ