Χειρουργήθηκε στο γόνατο ο Εμενίκε (pic)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Τουρκία και προχώρησε σε επέμβαση στο γόνατο.

Χειρουργήθηκε στο γόνατο ο Εμενίκε (pic)

Όταν ο Εμάνουελ Εμενίκε πήγε στην Λας Πάλμας με την μορφή δανεισμού οι άνθρωποι της ομάδας δυσανασχέτησαν με την φυσική του κατάσταση καθώς είχε πάρει κιλά ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα και στο γόνατο.

Παρά το τραυματισμό που είχε ο Νιγηριανός επιθετικός ήταν ανένδοτος στο να προχωρήσει σε επέμβαση φτάνοντας στα άκρα τις σχέσεις του με τον ισπανικό σύλλογο. Λίγους μήνες μετά ο ίδιος πήρε την απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και γι'αυτό ταξίδεψε στην Τουρκία.

Η επέμβαση του ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφία στο twitter γράφοντας:

«Το χειρουργείο πήγε καλά και θα επιστρέψω όπως ποτέ άλλοτε, χάρη στον Τζόε Λόμπι, ο οποίος το έκανε δυνατό και με έφερε εδώ, και χάρη στον γιατρό. Ευχαριστώ και όλα τα αδέρφια μου από την Τουρκία. Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να το πω εγώ. Ευχαριστώ τον αδερφό μου, Σιμπουζόρ Εμενίκε, την πανέμορφη γυναίκα μου, Ιγκάντα Εμενίκε, και τον μικρό άγγελο μου για την υποστήριξη».

Ο Εμενίκε είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό μόλις έξι μήνες σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε δέκα συμμετοχές. Μετά την περιπέτεια του στην Λας Πάλμας οι Πειραιώτες κατάφεραν να ξεφορτωθούν το υψηλό του συμβόλαιο αφήνοντας τον ελεύθερο.