Κριστιάνο Ρονάλντο: Αφιέρωση στο Άνφιλντ για τον γιό του που «έφυγε»

Στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης στο Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υπάρξει χειροκρότημα ενός λεπτού για τον γιό του Κριστιάνο Ρονάλντο που «έφυγε» από την ζωή την Δευτέρα (18/4). 

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αφιέρωση στο Άνφιλντ για τον γιό του που «έφυγε»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα βρίσκεται στο «Άνφιλντ» λόγω πένθους για τον νεογέννητο γιό του που «έφυγε» από την ζωή την Δευτέρα (18/4), όμως οι φίλοι της Λίβερπουλ θα του αφιερώσουν ένα λεπτό χειροκροτήματος στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, Cosmote Sport 1 HD).

Στην Αγγλία είναι διαδεδομένος τρόπος αφιέρωσης αντί για ενός λεπτού σιγή να γίνεται χειροκρότημα ενός λεπτού.

Την ίδια ώρα, αμφότερες οι ομάδες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια.

Οι φίλοι των «κόκκινων» έχουν αναφερθεί στην αφιέρωση αυτή στο twitter γράφοντας:

«Οι φίλοι της Λίβερπουλ θα χειροκροτήσουν στο 7ο λεπτό σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ρονάλντο, ας το μεταδώσουμε σε όποιον πάει στο γήπεδο. Η τραγωδία δεν έχει χρώματα» αλλά και:

«Η αντιπαλότητα μένει στην άκρη, η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από την ποδοσφαιρική αντιπαλότητα».

Η κίνηση αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μια ένδειξη αλληλεγγύης στον Πορτογάλο επιθετικό και την γυναίκα του, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 όταν ο 37χρονος έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη εργαζόταν στην Gucci ενώ τον Οκτώβριο είχαν ανακοινώσει πως περιμένουν δίδυμα.

Ο Ρονάλντο και η Χεορχίνα έχουν ήδη μια κόρη μαζί, την Αλάνα Μαρτίνα ενώ ο Πορτογάλος έχει ακόμη τρία παιδιά, τα 5 ετών δίδυμα Εύα και Ματέο αλλά και τον 12χρονο Κριστιάνο JR ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.