Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο, με Λίβερπουλ, λόγω πένθους...

Ο θάνατος του ενός από τα δύο νεογέννητα δίδυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πένθος της οικογένειας του Πορτογάλου επιθετικού οδήγησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον εξαιρέσει από την αποστολή του αγώνα με την Λίβερπουλ (19/04, 22.00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο, με Λίβερπουλ, λόγω πένθους...

Δίχως το «κορυφαίο όπλο» της στην επίθεση θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ματς της Τρίτης (19/04, 22.00) κόντρα στην Λίβερπουλ, το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά, όχι μόνο για την προοπτική των «κόκκινων διαβόλων» να βρεθούν ξανά στα «σαλόνια» του Champions League, αλλά και την κούρσα του τίτλου της Premier League, αφού οι «κόκκινοι» είναι στον πόντο από την κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι φιλοξενούμενοι άφησαν να γίνει γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα παίξει κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο τους, στο ματς της 30ης αγωνιστικής, λόγω των δύσκολων προσωπικών στιγμών που περνά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ο Πορτογάλος κι η οικογένεια του πενθούν την απώλεια ενός εκ των δύο νεογέννητων διδύμων.

«Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα. Ο Ρονάλντο υποστηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετική δύσκολη στιγμή. Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνουμε ότι δεν θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι ενάντια στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και υπογραμμίζουμε το αίτημα της οικογένειας για την ιδιωτικότητα», αναφέρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στη δήλωσή τους.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες θέλουν τους φίλους των γηπεδούχων να σχεδιάζουν να χειροκροτήσουν καθ' όλο το έβδομο λεπτό (από το νούμερο «7» της φανέλας του παίκτη...) της αναμέτρησης προς τιμήν του «CR7».

Κάτι που προφανώς θα μιμηθούν κι εκείνοι των φιλοξενούμενων, ώστε το ενός λεπτού χειροκρότημα να είναι ομόθυμο σ' όλο το «Άνφιλντ»...