Χάαλαντ: Έδωσε το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι ενώ φέρεται να έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. 

Χάαλαντ: Έδωσε το «πράσινο φως» για την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε την συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι με τους εκπροσώπους του να έχουν συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους «πολίτες».

Υπάρχει ακόμη «δρόμος» μέχρι να ολοκληρωθεί το «deal», καθώς απομένει να διευθετηθεί ο τρόπος καταβολής του ποσού της μεταγραφής στην Ντόρτμουντ, η προμήθεια στους εκπροσώπους του Νορβηγού και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Οι «πολίτες» δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη τοποθέτηση ενώ ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, ερωτηθείς για το εάν η Σίτι θα καταβάλλει την ρήτρα του Χάλαντ απάντησε:
«Καμία απάντηση για την ερώτησή σας».

Ο Χάλαντ, ο οποίος γεννήθηκε στο Λιντς, έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των πληρέστερων επιθετικών τα τελευταία χρόνια και την φετινή σεζόν έχει πετύχει 33 τέρματα με την Ντόρτμουντ και την Εθνική Νορβηγίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του Χάλαντ, Άλφ-Ίνγκε έπαιξε για την Μάντσεστερ Σίτι, την Λιντς Γιουνάιτεντ αλλά και την Νότιγχαμ Φόρεστ σε μια καριέρα δέκα ετών στην Αγγλία.