Ράνγκνικ: «Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά έχουμε την ευκαιρία μας κόντρα στη Λίβερπουλ»

Προσοχή στην άμυνα ζήτησε από τους παίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο προπονητής Ραλφ Ράνγκνικ ενόψει του αυριανού (19/4) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για το πρωτάθλημα της Premier League.

Ράνγκνικ: «Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά έχουμε την ευκαιρία μας κόντρα στη Λίβερπουλ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται αύριο (19/4) από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Premier League. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ, τόνισε η ομάδα του είναι αουτσάιντερ κόντρα στους «κόκκινους», ενώ έκρουσε τον… κώδωνα στους παίκτες του ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι στο Μέρσεϊσαϊντ.

«Σίγουρα, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς, πιο επιθετικοί. Αυτό πρέπει να δείξουμε αύριο απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιθανώς μία από τις καλύτερες στο να δημιουργεί στιγμές που μπορεί να είναι επικίνδυνη μέσα και γύρω από την περιοχή. Εμείς πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας, σχετικά με τα αμυντικά καθήκοντά μας», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Αν και μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ για τους περισσότερους ανθρώπους, ξέρουμε ακόμα ότι, αν ανεβάσουμε το επίπεδό μας, αν πιάσουμε κορυφαία απόδοση, τότε έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τρεις βαθμούς. Αυτή θα είναι η φιλοδοξία και ο στόχος μας για αύριο».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο Μπρούνο Φερνάντες προπονήθηκε κανονικά παρά το τροχαίο που ενεπλάκη νωρίτερα σήμερα, λέγοντας «ναι, έκανε προπόνηση με την ομάδα, προφανώς το ατύχημα συνέβη στο δρόμο για το Κάρινγκτον (σ.σ. προπονητικό κέντρο). Από όσο ξέρω, κανείς δεν τραυματίστηκε. Ήταν εντάξει και θα είναι καλά για αύριο».

Η βαθμολογία της Premier League