Λακαζέτ: «Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Πιθανό να μείνω στην Άρσεναλ»

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Άρσεναλ αλλά στις προτάσεις που έχει για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του το καλοκαίρι.

Λακαζέτ: «Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Πιθανό να μείνω στην Άρσεναλ»

Μία απάντηση σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον έδωσε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Ο 30χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και παρότι χαρακτήρισε πιθανό το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες», σημείωσε ότι παράλληλα εξετάζει και προτάσεις που ήδη έχει δεχτεί για να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.

«Πρέπει να σέβεσαι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι και τους συνεργάτες σου. Εκτιμώ την παρουσία μου εδώ, εκτιμώ τους φιλάθλους και για εμένα, είναι ένας τρόπος να τους επιστρέψω τον σεβασμό και την στοργή που έχουμε μεταξύ μας. Θέλω να αφήσω μια καλή εικόνα στον σύλλογο. Εάν εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο Champions League, όπου δεν ήμασταν σχεδόν για πέντε χρόνια, η αποστολή μου θα εκπληρωθεί. Εάν είναι δυνατόν να παραμείνω στην Άρσεναλ την επόμενη σεζόν; Όλα είναι πιθανά», είπε αρχικά σε δηλώσεις του στο «Canal Football Club».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είμαι σε συζητήσεις με πολλούς συλλόγους, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Δεν διέκοψα ποτέ επαφή με την Λιόν από τότε που έφυγα. Προσπαθώ να επιστρέφω στον σύλλογο μία ή δύο φορές το χρόνο για να δω το ιατρικό επιτελείο, γιατί είμαστε πολύ κοντά. Λοιπόν, ναι, τώρα που στην Λιόν ξέρουν ότι είμαι ελεύθερος, ήθελαν πληροφορίες. Θέλω να παίξω στην Ευρώπη, πέρασε πολύς καιρός που δεν έχω παίξει στο Champions League και μου λείπει. Εξάλλου, τίποτε δεν είναι αδύνατο στην ζωή. Αλλά θα είναι λίγο πιο περίπλοκο».