Γκουαρδιόλα: «Θα ξαναβρεθούμε με την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι σε γενικές γραμμές δεν ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, παρά τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στο FA Cup.

Γκουαρδιόλα: «Θα ξαναβρεθούμε με την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League»

Η Λίβερπουλ πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του FA Cup και πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε όλα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν και θετικά πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Έχουμε να μάθουμε πολλά από το πρώτο 45λεπτο. Εδώ και έξι μήνες Έχουμε δείξει ότι έχουμε μία εξαιρετική ομάδα. Χάσαμε γιατί και ο αντίπαλός μας είναι εξίσου εξαιρετικός», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όταν πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ η Λίβερπουλ, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για να ανατρέψεις την κατάσταση απέναντι σε αυτή την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε τα πάντα. Μειώσαμε στο τέλος σε 2-3. Πρέπει να κρατήσουμε ότι δεν τα παρατήσαμε».

Ερωτηθείς για το αν η Λίβερπουλ έχει το... πάνω χέρι στον τομέα της ψυχολογίας απέναντι στην Σίτι, είπε: «Έχουμε μία ευκαιρία μπροστά μας για να δούμε αν ισχύει κάτι τέτοιο. Στον τελικό του Champions League».