Ράνγκνικ: «Δεν αποφασίζω εγώ για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο επόμενος προπονητής»

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας ξεκαθάρισε ότι δεν αποφασίζει εκείνος για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα το κάνει ο διάδοχος του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ράνγκνικ: «Δεν αποφασίζω εγώ για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο επόμενος προπονητής»

Το χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας δεν έδωσε μόνο τη νίκη (3-2) στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρώντας την στο κυνήγι της 4ης θέσης και του «σεντονιού».

Ήταν το 60ο στην καριέρα του Πορτογάλου, επαναφέροντας στο προσκήνιο το θέμα της παρουσίας του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ειδικά όταν λίγες ώρες νωρίτερα πληροφορίες παρουσίαζαν τον Έρικ Τεν Χαγκ (ο οποίος φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων»...) να έχει διαμηνύσει στη διοίκηση ότι ο Ίβηρας δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του...

Ερωτηθείς ο Ραλφ Ράνγκνικ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, τι μέλλει γενέσθαι με τον «CR7», δήλωσε ...αναρμόδιος, αφού η συνεργασία του με την Αγγλική ομάδα ολοκληρώνεται με το φινάλε της σεζόν.

«Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι δική μου η απόφαση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο, με ημερομηνία... λήξης, τεχνικός της Γιουνάιτεντ, για να προσθέσει: «Ο Κριστιάνο έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Αυτή είναι μία απόφαση που θα πρέπει να πάρει ο νέος προπονητής της ομάδας μαζί με την ομάδα».

Κλείνοντας πάντως το θέμα, ο Ράνγκνικ τόνισε: «Όπως κόντρα στην Τότεναμ, έτσι και τώρα (σ.σ ο Ρονάλντο) έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά σε στιγμές σαν αυτή, σε παιχνίδια σαν αυτό και δεν είναι σύμπτωση ότι έχει το καλύτερο ρεκόρ σε γκολ από όλους τους παίκτες στην ιστορία. Το έδειξε για ακόμα μία φορά...»