Ο Κάιπερς που «τρελαίνει» το Βέλγιο και το ποσοστό του Ολυμπιακού

Ο Ούγκο Κάιπερς συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο στο Βέλγιο και ήδη έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του. Πολύ υψηλό ποσοστό έχει διατηρήσει ο Ολυμπιακός.

Ο Κάιπερς που «τρελαίνει» το Βέλγιο και το ποσοστό του Ολυμπιακού

Ο Ούγκο Κάιπερς παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Μαλίν και είναι ο παίκτης που… τρελαίνει το Βέλγιο με την απόδοση του. Ο 25χρονος επιθετικός έχει βρει για τα καλά τα πατήματα του στην πατρίδα του και πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν.

Μέχρι τώρα έχει σκοράρει 13 φορές και έχει επίσης οχτώ ασίστ. Οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί και δικαιολογημένα έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών κλαμπ του Βελγίου. Ο Κάιπερς το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίζει και να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Δεν ήταν παίκτης που θα έμενε στον Ολυμπιακό απλά για να ανήκει στο ρόστερ του.

Με τη φανέλα της Μαλίν κάνει τρομερά πράγματα και σχεδόν καθημερινά υπάρχουν αφιερώματα για όσα κάνει. Με τη σεζόν να φτάνει στο φινάλε της έχει ανοίξει κουβέντα και για το μέλλον του. Ο Κάιπερς έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Μαλίν έως το 2025 και η ομάδα του δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει πολύ εύκολα.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Γάνδη είχε χτυπήσει την πόρτα της, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει τα οικονομικά δεδομένα της Μαλίν. Το βελγικό κλαμπ θέλει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά το πιθανότερο είναι αυτό το ποσό να αυξηθεί κι άλλο. Το σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί ένα πολύ υψηλό ποσοστό. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έχουν κρατήσει το 50% του Ούγκο Κάιπερς. Δηλαδή αν η Μαλίν τον πουλήσει με 5 εκατ. ευρώ τότε τα 2,5 θα μπουν στο ταμείο του Ολυμπιακού.