Ρονάλντο: «Αυτές οι ομάδες θα πάρουν Champions League και Καμπιονάτο»

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ανακοίνωσε την άποψή του για την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό Champions League, αλλά και την αντίστοιχη που θα πάρει τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ρονάλντο: «Αυτές οι ομάδες θα πάρουν Champions League και Καμπιονάτο»

Την άποψή του για την ομάδα που θα φτάσει στην κατάκτηση του φετινού Champions League, όπως επίσης και την αντίστοιχη που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας κατέθεσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Ρονάλντο.

«Στο Champions League η ομάδα που είναι το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζει άριστα αυτή τη διοργάνωση ενώ έχει και τον Αντσελότι στον πάγκο, που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, το έχω πει εδώ και πολλά χρόνια και έχω δεχτεί κριτική αλλά το αξίζει, είναι ένας σπουδαίος επιθετικός», σημείωσε ο 45χρονος, ο οποίος είναι πλέον πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, αλλά και ιδιοκτήτης της Κρουζέιρο.

Όσο για τη μάχη που μαίνεται στη Serie A, απάντησε:

«Στο Καμπιονάτο γίνεται ωραία μάχη. Η Ίντερ παίζει καλύτερα αυτή τη στιγμή και πιστεύω, αλλά και ελπίζω, ότι θα είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε (22.00) την Τσέλσι στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League με τους «μερένχες» να έχουν το αβαντάζ της νίκης με 3-1 από το πρώτο ματς στο Λονδίνο.

Στην Ιταλία, η Ίντερ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε στον θεσμό.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Ρονάλντο κατά την διάρκεια της λαμπρής ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε με τα χρώματα τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης (2002-2007) όσο και της Ίντερ (1997-2002).